Access Eszközök – Terjeszkedj ki!

Ez az eszköz természetessé fog válni számodra, ha elkezded sokat használni! Az megvan, amikor minden nehézkes és intenzív? És úgy érzed, hogy mindennek nagy jelentősége van és mindez bezár? Nos, ekkor próbáld ki azt, hogy kiterjeszkedsz.

Kérdezheted, hogy ezt hogy kell csinálni. De tulajdonképpen nagyon egyszerű a dolog és gyors is, mert most, hogy ezt így leírva elolvastad, közben már ki is terjeszkedtél. Észrevetted, hogy miközben olvastad, megváltozott körülötted a tér érzete?

Egy másik módja a kiterjeszkedésnek, hogy elképzeled, hogy olyan hatalmas vagy, mint maga az univerzum. Vagy ha ezt túl nagynak és gyorsnak érzed, akkor próbáld ki azt, hogy kitöltöd a szobát, amelyben vagy aztán onnan terjeszkedsz tovább és egyre nagyobb és nagyobb leszel.

Érzed, ahogy változik?

Amikor a dolgok intenzívvé válnak, akkor összehúzzuk magunk körül a teret. Amikor ezt tesszük, azzal csak növeljük az intnezitást és még nehezebb lesz hozzáférni a lehetőségek teréhez. Hajlandó lennél kipróbálni ezt a napod során?

Végy egy mély lélegzetet, engedd meg, hogy belerelaxálj a testedbe. Most az éberséged tágídsd ki arra a térre is, ami a testeden kívül van. Terjeszkedj ki és töltsd ki az épületet, amelyben vagy. Aztán töltsd ki a várost, az országot és a kontinenst. Terjeszkedj tovább a föld mélyére és felfelé az égbe. Előre és hátrafelé és mindkét oldalra is. Terjeszkedj ki az óceánokig és a hegyekig. Egész fel a holdig és a naprendszerig aztán a galaxisokig.

Nem lehet elmondani, hogy mindezt hogyan kell. És ez nem arról szól, hogy akard, hogy megcsináld, hanem csak engedd meg.

Próbáld megkeresni a lényed külső határait…. és ha ezt most megpróbáltad, akkor látod, hogy nincsenek külső határaid. Mert ez vagy te a végtelen lény, amely valójában vagy. Mindaz a szilárdság és nehézség, amely beragasztva tart, itt már nem létezik. Milyen lenne, ha az életedet ebből a térből teremtenéd? Lehetséges lenne, hogy bárki vagy bármi megállítson valaha?

Eredeti bejegyzés: Dr. Dain Heer 2022. november 26.

https://www.facebook.com/groups/30nightswithdrdain/posts/2170245733161782/

Fordítás: Zöldhullám – Takács Györgyi