Access Eszközök – Elég nagy a kérésem?

Sokan vannak, akik mostanában egyszerűen nem találják az inspirációt a teremtésükhöz. Lehet, hogy ez nem más, mint éberség a világ aktuális állapotára vagy azokra a furcsa energiákra, amelyek az évnek ebben a szakaszában általában megmutatkoznak. Így vagy úgy, de érezheted azt, mintha valami állandóan visszahúzna.

Amikor kicsit lustának érzed magad és nem bírod rávenni magad, hogy bármibe is belekezdj…. nos, akkor ez az egyik kérdés, amit feltehetsz:

Elég nagy a kérésem?

Most azon gondolkodsz, hogy ettől még rosszabbul fogod magad érezni. És ez pontosan az, amit a beültetésed szeretne elérni. De ez ugyanaz a beültetés, ami miatt lusta vagy és nem bírsz elindulni. Elvesztetted a lelkesedésedet. Elvesztetted a teremtésben érzett örömödet. Valószínűleg már nem vagy izgatott és pont azért van, mert megállítottad azt, hogy mindig nagyobbat és nagyobbat kérj!

Sőt, ha elég kreatív vagy, akkor olyan célokat tűzöl ki magad elé, amiket csukott szemmel is simán megteremtesz két pillanat alatt és olyannyira messzire dobod magadtól valahova a jövőbe, hogy e helyett más dolgokat teremtesz, amivel azt gondolod, hogy majd eljuttat a célodhoz ahelyett, hogy megengednéd magadnak a könnyedséget, hogy meglegyen neked az, amit szeretnél most és aztán kérnél valami újat magadnak.

Hát nagyon cukik vagyunk, tényleg, néha nem túl okosak.

Megengednéd magadnak, hogy elérd, amit akarsz aztán megint új dolgok után nyúlj? Ez a tovább nyújtózás az, ami a humanoidokat lázba hozza és újra beindítja.

Eredeti bejegyzés: Dr. Dain Heer 2022. november 27.

https://www.facebook.com/groups/30nightswithdrdain/posts/2171055556414133

Fordítás: Zöldhullám – Takács Györgyi