Access Body

Milyen testkezelések vannak?

Nem baj, ha nem hallottál még róla. Volt idő amikor még én se tudtam mi ez. De aztán kipróbáltam és most én segítek másoknak megismerni ezt a módszert.

Ismerd meg az általam elsajátított Access Consciousness testkezelési technikákat. Ezen az oldalon három különféle technikát mutatok meg neked. 

Access Body

MTVSS testkezelés

vagyis MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System) testkezelés

 Az Access Consciousness® egyik legrégebbi kézrátétes, energetikai, teljes test kezelése. A bonyolult elnevezés komplex energiák használatára utal a kezelés során. Mélyen relaxált érzést vált ki, sokszor nagyobb térérzést is ad, amelyet másképp korábban még nem tapasztalt meg a páciens. A test bármilyen félreműködését képes megváltoztatni, dinamikus hatással bír az immunrendszerre, optimalizálva azt. Az MTVSS belülről kifelé átváltoztat, olyanná, amilyen a tested eredetileg lenne.

Access Body

MIMIKRI testkezelés

vagyis Mimikri (Biomimetikus és Biomimetrikus Mimikri) testkezelés

 Sok olyan testi állapot megváltoztatható ezzel a kézrátétes energetikai kezeléssel, ami valójában azért alakul ki, mert tudattalanul másolod valaki más pszichológiáját és/vagy fiziológiáját annak érdekében, hogy megértsd. Megváltoztathatod mindazt, amit mások valóságának leutánzásával teremtettél az életedben. Ha a saját utadat szeretnéd végre járni az életedben, ez a kezelés neked való!

Access Body

SEJTMEMÓRIA testkezelés

Sejtmemória Testkezelés Ezzel az energetikai kezeléssel hihetetlenül dinamikus regenerációs folyamatok indíthatók be amelyek segítenek traumás sérülések gyógyulásában. Törés, fájdalom, műtét esetén, hegszöveten végezve feloldja a szervezetet ért traumát és segít a sejteknek visszatérni a trauma előtti, természetes állapotukba.

Access Body

Röviden a kezelésről

Itt a kezeléssel kapcsolatos technikai információkat találhatod meg

időtartam

A kezelés időtartama szabadon választható vagy 60 vagy 90 perc.

gyakoriság

Igény szerint, de akár naponta is részt vehetsz egy-egy kezelésen.

kezelés díja

60 perces Access Testkezelések : 20.000 Ft
90 perces Access Testkezelések: 22.000 Ft