Rólam és a módszereimről

Szia

Takács Györgyi
vagyok,

Access Bars, Access Facelift és Testkezelés Facilitátor,
SOP kezelő és CFMW.

A történetem évekkel ezelőtt egy nagyon kedves, régi ismerős mondatával kezdődött: „…mert neked jók az energiáid! Akkor még nem tudtam mit kezdeni ezzel a mondattal, de örökre beégett a tudatomba. Mindig is kereső ember voltam, sok mindent kipróbáltam, míg végül az Access Consciousness® lett az, ami igazán megtalált.

Az elmúlt években folyamatosan képeztem magam és teljes mértékben megváltoztattam az életem az Access kezeléseinek és eszközeinek alkalmazásával. Mára már Access Bars®, Access Fcelift®, Access Body® Facilitátorként tanítom ezeket a nagyszerű módszereket és segítem a hozzám fordulókat.

Takács-Györgyi-Zöldhullám

A módszer, amivel dolgozom

Access Consciousness

Az Access Consciousness® célja, hogy megteremtse a tudatosság és egység világát és megerősítse az embereket abban, hogy tudják, hogy tudnak.

A tudatosság mindent magába foglal, és semmit nem ítél meg. 

Most van itt az idő, hogy megteremtsd a jövőt, amire igazán vágysz? Most van itt az idő, hogy teljesen jelen legyél és elkezdj élni? Most van itt az idő, hogy megváltoztasd azt, ahogyan működsz, és hogy felfedezd a létezés könnyedségét, amiről soha nem képzelted, hogy lehetséges?

A videón a magyar feliratot a beállításokban találod. 

Ismerd meg az Access Conciousness
eszközeit és kezeléseit:

Access Bars

Az Access Bars® ellazít, feltölt energiával és segíthet, hogy észrevedd a lehetőségeket ott is, ahol addig nem is gondoltad volna, hogy megtalálod. 

Access Facelift

Egy energetikai ránctalanító kezelés, mellyel lehetséges, hogy fiatalabbnak nézz ki és érezd magad anélkül, hogy invazív kezeléseknek tennéd ki a tested.

Testkezelések

A tudatosság eszköztárának és elsődleges nyelvünknek – az energiának használatával születtek meg azok az Access energetikai testkezelések, amelyek lehetővé teszik a testeknek, hogy mást válasszanak és változzanak.

Zöldhullám

Az megvan, mikor mész a forgalomban és a lámpák pont akkor váltanak zöldre sorozatban, mikor odaérsz? Ugye, milyen öröm tud lenni? Milyen lenne így haladni az életeden át? Mész az utadon és pont mikor odaérsz, zöldre vált a lámpa. Vagy nyílnak az ajtók. Maguktól. Szabad az út. Ilyenkor tudod, hogy jó úton haladsz, jó irányba mész. Számomra ezt jelentik az Access Consciousness eszközei. Megnyitják előttem az utat.

Csatlakozz a Zöldhullám oldalához és a Zödhullám-Tér csoportomhoz, ahol aktuális témákkal, hírekkel és programokkal várlak.