Szia

Takács Györgyi

vagyok, Access Consciousness® kezelő. Szeretném elmesélni a történetemet ami egy mondattal kezdődött: „…mert neked jók az energiáid!” – mondta ezt egyszer nekem évekkel ezelőtt egy nagyon kedves régi ismerős, barát. Akkor még nem tudtam mit kezdeni ezzel a mondattal, de örökre beégett a tudatomba. Mindig is kereső ember voltam, sok mindent kipróbáltam, míg végül az Access Consciousness® lett az, ami igazán megtalált.

Vagy én találtam meg magamnak egy banális véletlen folytán? S lám, mára már Access Bars® és Access Body Testkezeléseket is végzek, sok mindent láttam és tapasztaltam a hatásával kapcsolatban másokon, de magamon is: depresszív, öngyilkos hajlamok oldása, évek óta megszilárdult akadályozó nézőpontok eltűnése, megrekedt életek sínre kerülése, emberek önmagukba visszatalálása, sebek, beteg testi állapotok javulása, teljes gyógyulása, és sorolhatnám még. Élvezem, ahogy megy az energia és pont az történik amire éppen akkor és ott szükség van! Gyere, hogy neked is segíthessek!

Szolgáltatásaim

Ezekkel várlak a Zöldhullám-térben:

Kezelések

Access Bars, Access Facelift és sokféle egyéb Access Energetikai Testkezelés közül választhatsz.

Tanfolyamok

Access Bars és Access Facelift tanfolyamaim időpontját és az események részleteit az Eseménynaptárban találod meg.

Klub

Végeztél már Access Bars, vagy egyéb Access Consciousness tanfolyamot? Szeretettel várlak hétfőnként 15 órától csere klubomba.