Access Bars

Mi a csuda az Access Bars?

Nem baj, ha nem tudod. Volt idő amikor még én se tudtam mi az, de elmúlt. Mert segítettek nekem. Most én segítek másoknak megtudni.

Az Access Bars® egy gyengéd kézrátételes módszer, amelyet Gary Douglas mutatott be a 90-es évek elején. 32 energia sávból áll, amelyek az agyadon át és körben futnak. Ezek a bar-ok bizonyos “bar pontokat” kötnek össze, és az élet különböző területeivel és aspektusaival vannak összefüggésben. Az Access Bars® kezelés alatt a kezelő finoman megérinti ezeket a pontokat, hogy feloldja/semlegesítse a gondolatok, stb. elektromagnetikus töltését, amelyek korlátozhatnak téged az érintett életterületeken.

Az Access Bars® az Access Consciousness® alapvető és nagy hatású eszköze, amely segíthet neked abban, hogy megtaláld az utad, hogy a számodra jó irányba fordulj, mikor egy kereszteződéshez érsz. Segíthet, hogy észrevedd az utakat, a lehetőségeket ott is, ahol addig nem is gondoltad volna. 

Hogy néz ki egy kezelés? A kezelés ruhában, kezelőágyon történik, nyugodt körülmények között, a fejen található 32 pont (a bar-ok) különböző kombinációkban való finom érintésével. A kezelés időtartama 60-90 perc. Minden kezelés más és más még akkor is, ha ugyanannál a kezelőnél jársz. Jó úgy időzíteni, hogy utána ne kelljen rohanni valami stresszes elfoglaltságra. 

Mire jó az Access Bars®? Olyan, mintha bevennéd a leszarom tablettát. Ez néha nem árt. Azt is szokták mondani róla, hogy a legjobb esetben az egész életed megváltozik a kezelés után, legrosszabb esetben pedig pihentél egy jót. Hát, nagyon nem veszíthet senki. Egyébként pedig- stresszoldásra- félelem, szorongás, pánik csökkentésére- hiperaktivitás, figyelemzavar, magatartászavar csökkentésére- vizsgadrukk csökkentésére- alvásproblémákra- elakadások feloldására az élet bármely területén- egészségügyi, testsúly problémákra- traumaoldásra … és még sok egyéb másra használható.

Access Bars

Röviden a kezelésről

Itt a kezeléssel kapcsolatos technikai információkat találhatod meg

időtartam

A kezelés időtartama szabadon választható vagy 60 vagy 90 perc.

gyakoriság

Igény szerint, de akár naponta is részt vehetsz egy-egy kezelésen.

kezelés díja

A 60 perces kezelés 15.000 forint, a 90 perces kezelés 20.000 forint.

Access Bars

Tudj meg többet az Access Bars®-ról

Nézz meg egy pár videót, hogy megjöjjön a kedved egy kezeléshez!