Access Bars

Mi a csuda az Access Bars?

Nem baj, ha nem hallottál még róla. Volt idő amikor még én se tudtam mi ez. De aztán kipróbáltam és most én segítek másoknak megismerni ezt a módszert.

Az Access Bars® egy gyengéd kézrátételes módszer, amelyet Gary Douglas mutatott be a 90-es évek elején. 32 energia sávból áll, amelyek az agyadon át és körben futnak. Ezek a bar-ok bizonyos „bar pontokat” kötnek össze, és az élet különböző területeivel és aspektusaival vannak összefüggésben. Az Access Bars® kezelés alatt a kezelő finoman megérinti ezeket a pontokat, hogy feloldja/semlegesítse a gondolatok, stb. elektromagnetikus töltését, amelyek korlátozhatnak téged az érintett életterületeken.

Az Access Bars® az Access Consciousness® alapvető és nagy hatású eszköze, amely segíthet neked abban, hogy megtaláld az utad, hogy a számodra jó irányba fordulj, mikor egy kereszteződéshez érsz. Segíthet, hogy észrevedd az utakat, a lehetőségeket ott is, ahol addig nem is gondoltad volna. 

Hogy néz ki egy kezelés? A kezelés ruhában, kezelőágyon történik, nyugodt körülmények között, a fejen található 32 pont (a bar-ok) különböző kombinációkban való finom érintésével. A kezelés időtartama 60-90 perc. Minden kezelés más és más még akkor is, ha ugyanannál a kezelőnél jársz. Jó úgy időzíteni, hogy utána ne kelljen rohanni valami stresszes elfoglaltságra. 

Mire jó az Access Bars®? Olyan, mintha bevennéd a leszarom tablettát. Ez néha nem árt. Azt is szokták mondani róla, hogy a legjobb esetben az egész életed megváltozik a kezelés után, legrosszabb esetben pedig pihentél egy jót. Hát, nagyon nem veszíthet senki. Egyébként pedig- stresszoldásra- félelem, szorongás, pánik csökkentésére- hiperaktivitás, figyelemzavar, magatartászavar csökkentésére- vizsgadrukk csökkentésére- alvásproblémákra- elakadások feloldására az élet bármely területén- egészségügyi, testsúly problémákra- traumaoldásra … és még sok egyéb másra használható.

Access Bars

Röviden a kezelésről

Itt a kezeléssel kapcsolatos technikai információkat találhatod meg

időtartam

A kezelés időtartama szabadon választható vagy 60 vagy 90 perc.

gyakoriság

Igény szerint, de akár naponta is részt vehetsz egy-egy kezelésen.

kezelés díja

60 perces Access Bars kezelés: 20.000 Ft
90 perces Access Bars kezelés: 22.000 Ft

3 x 1 órás bérlet: 45.000 Ft
3 x 1.5 órás bérlet: 70.000 Ft

Access Bars

Tudj meg többet az Access Bars®-ról

Nézz meg egy pár videót, hogy megjöjjön a kedved egy kezeléshez!