Egyszerű eszközök a pénzteremtéshez Dr. Dain Heer-től

Álljon itt néhány gyors és egyszerű eszköz ahhoz, hogy el tudj kezdeni pénzt teremteni és el tudd kezdeni teremteni az életedet az által, hogy önmagadként létezel.

#1 eszköz: Csináld örömből!

Mit értünk ez alatt? Mit csinálj örömből? A lehető legtöbb mindent! Még azokat a dolgokat is, amelyeket muszáj megcsinálnod, próbáld meg úgy csinálni, hogy valami módon örömöt csempészel bele. A pénz az örömöt követi. Tulajdonképpen ezt kellett volna legelőször említsem: a pénz az örömöt követi. Amit csak lehet, örömből tegyél! Csak kérdezd meg magad: ezt most örömből teszem? Vagy ezt most valami más okból teszem? Például muszájból, kötelezettségből. Vannak olyan dolgok, amiket egyszerűen csak meg kell tegyünk, mert muszáj, mindannyian tisztában vagyunk ezzel. De mi van akkor, ha még abba is viszel egy kis örömöt? Mi van, ha direkt úgy és azért csinálod, hogy örömöd legyen benne? Majd nézd meg, hogy mi kezd el kikulcsolódni, megmutatkozni és lehetőséggé formálódni az életedben.

#2 eszköz: Naponta legalább egy dolgot tegyél, ami örömöt okoz neked!

Naponta legalább egy olyan dolgot tegyél, ami táplálja a testedet, táplálja a lényedet, a lelkedet, téged. Tedd ezt folyamatosan, napról napra – és lássuk be, elég egyszerű ezt választani. De van olyan, hogy beleragadunk valamibe és úgy érezzük, hogy nem tudunk ilyen választást hozni. Ilyenkor kezded el azt érezni, hogy semmi, de semmi nincs az életedben, ami rólad szólna. Ilyenkor kell elkezdeni ezt visszahozni, csak egyetlen egy dologgal naponta, ami rólad szól. De ha több időd van, akkor sok-sok olyan dolgot is belerakhatsz a napodba, ami mind rólad szól. Én azt javaslom neked, hogy naponta legalább egy olyan dolgot válassz, ami rólad szól és legalább 15 percig tart vagy egy óráig. Aztán legyen egy héten egy olyan napod is, ami teljesen rólad szól, ami tápláló neked és örömöt okoz. Na, a legtöbbetek ezt az utóbbit úgysem fogja megtenni, ezért maradjunk abban, hogy naponta legalább egy valamit tesztek magatokért és majd elkezditek megtapasztalni, hogy mi változik ezáltal.

#3 eszköz: Tedd el a bevételeid tíz százalékát!

Minden forintnak, amit keresel, vedd a tíz százalékát és tedd el saját magad nagyrabecsüléseként és ne költsd el! Hogy mi van? Hát, igen. Nézzük meg, legtöbben mit csinálnak. A számláikat becsülik nagyra, mert először azt fizetik ki. De ha elteszed a tíz százalékot, akkor ezzel azt üzened, hogy saját magad becsülöd nagyra mert először saját magadat fizeted ki, még akkor is, ha a számláknak emiatt várniuk kell egy kicsit. Ha így teszel a következő fog történni: a pénz elkezd felhalmozódni. El fogsz jutni egy összegig – néhány embernek ez pár tíz vagy százezer, esetleg millió – de el fog jönni az a pont, amikor minden stresszed, ami létezik a pénzzel kapcsolatban, egyszerűen megszűnik. A másik dolog pedig, amit elkezdesz közben megtanulni, hogy milyen az, amikor van pénzed. Szóval tedd el a tíz százalékot saját magad nagyrabecsüléseként, tedd ezt minden forinttal, ami bevételként megjelenik, és ne költsd el. De néha vedd elő, nézd meg és fürdőzz meg benne.

#4 eszköz: Hordj magadnál készpénzt!

Játssz el a gondolattal: ha olyan gazdag lennél valójában, mint amilyen szeretnél lenni, akkor mennyi készpénzt hordanál magadnál? Ha megfogadtad az előző tanácsot és elkezdted gyűjteni a tíz százalékokat, akkor vedd annak a pénznek egy részét és készpénz formájában tedd be a pénztárcádba! Nos, mi ez az összeg? Mindenkinek más. De vedd ezt az összeget és tedd be a pénztárcádba. És amikor jössz-mész és vásárolgatsz, mindig azt fogod látni, hogy ott van az az összeg a tárcádban, amiről úgy döntöttél, hogy nem költöd el. Nos, ennek az eszköznek az a titka, hogy elkezd téged hozzászoktatni ahhoz, hogy milyen az, amikor van pénzed. És elkezded magad úgy is érezni, mint valaki, akinek van pénze, ahelyett, hogy úgy éreznéd, hogy te az az ember vagy, aki mindig minden pénzét elkölti. Szóval, fogd azt az összeged, amit akkor hordanál magadnál, ha igazán gazdag lennél, hordd a pénztárcádban és ne költsd el.

#5 eszköz: Ki vagyok én most?

Amikor olyan helyzetbe kerülsz, hogy szorongatnak a pénzügyeid, vagy csak egy olyan helyzet van, ami a pénzről szól, a pénz költéséről vagy a megtakarításáról, vagy az üzletedről, vagy csak valami feljön, amitől furcsán érzed magad, tedd fel magadnak a kérdést: ki vagyok én most? Hol tanultam ezt én? Kitől tanultam én ezt? Mert a helyzet az, hogy a legtöbb nézőpontunkat a pénzről másoktól szedtük össze, olyan emberektől, akik között felnőttünk. Na és kik azok, akik körülvettek, míg felnőttünk? Hát első sorban a szüleink. Úgyhogy sokszor van az, hogy energetikailag hajlamosak vagyunk úgy funkcionálni, ahogy ők. Az első dolog, amit ezzel tehetsz, hogy elismered, hogy ez így van. Hú, most pont olyan vagyok, mint az anyám vagy az apám, vagy a nagyapám, pont az az átható energia vagyok, ami jelen volt a családomban. Ami ilyenkor történik, hogy elkezdesz éber lenni erre és ez az éberség végül hozzásegít ahhoz, hogy ezt meg is változtasd. A következő eszköz pont arról fog szólni, hogy hogyan tudod ezt megváltoztatni.

#6 eszköz: Minden, ami ez, POC, POD.

Nos, hogyan tudod megváltoztatni azt, amikor észreveszed, hogy úgy működsz, mint valaki más, például mint az anyád? Azt tudod tenni, hogy minden, ami ez, azt lePOC-POD-olod. POC, POD. Megnézheted a www.theclearingstatement.com-on, ott elmagyarázom az egészet egy olyan húsz percben. Bármikor, amikor valamilyen fura energia jelenik meg, amikor valami facsarja a bensődet vagy amikor kezded úgy érezni, hogy eltűnsz a saját életedből, nem tudsz megbirkózni egy beszélgetéssel, egy helyzettel, akkor csak használd ezt a tisztítást: minden, ami ez, POC, POD. Minden, ami ez, POC, POD. Minden, ami ez, POC, POD. Legalább 1-3-szor. Észre fogod venni, hogy lassan elkezd megváltozni. A legbulisabb ebben az, hogy nem is kell tudnod pontosan, hogy mi az, amit megváltoztatsz, nem kell tudnod, hogy honnan ered, egyszerűen az a választás, hogy meg akarod változtatni és elmondod a tisztítást, megteszi a dolgát.

Eredeti anyag: https://youtu.be/pxmThmy5HUU

Fordítás: Zöldhullám-Takács Györgyi