A Bars jótékony hatása a gyerekekre és családokra

A Bars szó szerint megváltoztatta az életemet. Éveken át fájt mindenem. Mindez odáig fajult, hogy ahhoz, hogy reggel kikeljek az ágyból ki kellett onnan guruljak mert felülni már túlságosan fájdalmas lett volna. Aztán elmentem egy Bars kezelésre majd egy Bars tanfolyamra is és utána már könnyedén fel tudtam ülni és minden fájdalmam elmúlt. Majdhogynem olyan volt, mintha nem lett volna már elég hely a testemben, annyira összehúzódott és összeszűkült volt, de onnantól már nem volt visszaút. Mai napig kapok Bars kezeléseket és a testem még mindig imádja! Ma már nem tudom az életem elképzelni nélküle.

Több száz olyan embernél láttam már hatalmas változásokat, akik Bars kezeléseket kaptak. Például annak a nyolchónapos babának az esetében, aki májátültetésre várt…a teste nem tudta befogadni a gyomorszondát, amin keresztül táplálni próbálták volna az orvosok, hiába próbálták többször bevezetni azt. Pár percig futtattam csak a bárjait és legközelebb, mikor próbálkoztak vele, sikerült bevezetni. Aztán ott az a 14 éves lány, aki az iskolaéve nagy részét kénytelen volt kihagyni, annyira migrénes volt. Miután futtattam a bárjait, 24 órán belül annyira enyhült a migrénje, hogy visszatért az étvágya és egy hét múlva már újra tudott iskolába járni először csak fél napokat, majd egész napokat is. Vagy annak a nyolcéves lánynak az esete, aki visszautasított minden ételt és ennek következtében már testtömege egynegyedét elveszítette, ráadásul úgy, hogy eredendően is vékony testalkatú volt. Egyszerűen félt a nyeléstől. Hat héten át heti egy Bars kezelést kapott és újra enni kezdett, majd két hónap múlva már ismét a normál testsúlynál járt.

És folytathatnám a történeteket. A Bars után annyi gyerek sokkal boldogabb és sokkal jobban érzi magát, nem beszélve arról, hogy jobban teljesítenek úgy az iskolában, mint otthon. Jobban alszanak és jobban kijönnek a társaikkal, kevesebbszer keverednek bajba, többet mennek át egymáshoz játszani, kevesebbet hisztiznek vagy dühöngenek és ha mégis, akkor rövidebb ideig. Azok az időszakok, amelyek előtte nehéznek bizonyultak; a reggeli készülődés, az esti időszakok vagy a háziírás és otthoni feladatok elvégzése, jellemzően elveszítik jelentőségüket és sokkal könnyebben kivitelezhetőek lesznek. Ráadásul sokan kérik a szüleiket, hogy futtassák a bárjaikat. „Mami, csinálnád azt a dolgot a fejemen?”

Eredeti cikk: Anne Maxwell, 2014. május 23.

https://www.access-consciousness-blog.com/2014/05/benefits-of-bars-for-kidsfamilies/

Fordítás: Zöldhullám – Takács Györgyi