Az Access Energetikai Facelift kezelés hatása poszt-COVID tünetekre

Az Access Energetikai Facelift egyike az Access Consciousness azon testkezeléseinek, amelyek nem egyetlen energiával dolgoznak, hanem többel. A Facelift-ben több, mint harminc energia van „összecsomagolva”. Úgy képzeld el, mintha az információ nem egyetlen huzalon át áramlana, hanem egy egész kábelkötegen.

Nagyon erőteljes, nagyhatású kezelés, ugyanakkor kellemes érzettel tölti el azt, aki kapja és nagyon finom, jóleső érzés benne „fürdőzni”. Van, amikor a kezelést a teljes testre vagy a test egyes területeire adjuk, ha oda kéri a test, ha ott van valamilyen testi félreműködés. Belülről kifelé simít ki, olvasztja el minden nézőpontodat, korlátozásodat és ítéletedet a testeddel, annak milyenségével, működésével, az idősödéssel és korosodással kapcsolatban.

Középkorú anyukával találkoztam aki két tinédzsert nevel, valamint aktívan segíti férjét vidéki, rendkívül sikeres magánvállalkozásukban. A koronavírus az év elején söpört végig a családon, de őt viselte meg csak igazán, kórházban is volt sokat, és atipusos tüneteket produkált: nem légúti tünetekkel küzdött, a COVID az idegrendszerét támadta meg. A kórházi hetek után otthon sem lett igazán jobban, neurológiai tünetek, rohamok maradtak vissza, amelyek random előreláthatatlan módon törtek rá, és olyannyira viselték meg, hogy hetekig az ágyat nyomta, jártányi ereje nem maradt. Kedélyjavítókat és alvás segítőket, antidepressszánsokat kapott, amelyek nem igazán oldották meg a helyzetet. A rohamok kiváltó okát nem tudta megfigyelni és arra sem tudott rájönni, hogy mitől múlik el végül, amikor elmúlik. Pánik gyötörte emiatt, hiszen bárhol előjöhetett rajta mindez. A családban korábban betöltött feladatait egyáltalán nem vagy alig-alig tudta csak ellátni, ami miatt az egész család hatalmas nagy terhelésnek és stressznek volt kitéve már hónapok óta.

Több, mint fél év után, amikor már rettentően kétségbe volt esve emiatt és nagyon rosszul érezte magát, kapott egy Access Energetikai Facelift kezelést a testére, kb 1h 45 percben. Elbeszélgettem vele az Access Consciousness szóbeli eszközeiről és bíztattam őt azok használatára. Már aznap visszatért az életkedve sőt, mosolyogott is, ami akkor már hónapok óta nem volt jellemző rá, szája az állandó stressztől görcsös és elvékonyodott volt a kezelés előtt, az arca állandóan szomorú és feszült. A teste a Facelift energiákra – különösen a gerincvonalon – jól megfigyelhető rándulásokkal reagált. A kezelést kellemesnek és pihentetőnek találta.

Ezt követően két hónap múlva kapta a következő teljes testes Facelift kezelést. Akkorra már vissza tudta venni a családban betöltött szerepét, el tudta látni a szokásos feladatait mind a háztartásban, mind pedig a családi vállalkozásban. A rohamok tekintetében úgy nyilatkozott, hogy azok ritkábbak, kevésbé intenzívek, rövidebb ideig tartanak és kontrollálhatóak. Néhány gyógyszerétől is megszabadult. Használta az Access szóbeli eszközeit amelyek sokat segítettek neki a hétköznapokban. Ehhez Dr. Dain Heer Létezz Önmagadként és Megváltozik a Világ c. könyve is nagy segítségére volt.

Négy hónap múlva újabb Facelift kezelést kapott, addigra már szemmel láthatóan teljesen jól volt, ha az ember nem tudta, hogy mi az, amin keresztül ment, soha nem gondolta volna róla. Ekkora már csak az alvássegítő gyógyszerek maradtak, amit szeretett volna elhagyni, a hétköznapokban teljesen jól funkcionált, jól érezte magát és a rohamok sem jelentkeztek többé. Egy hónap múlva pedig megtanulta az Access Bars kezelést, hogy a családjának bármikor tudjon hozzájárulás lenni.

Saját tapasztalatok alapján: Zöldhullám – Takács Györgyi