Access Eszközök – Van ennek relevanciája?

Van kedved játszani az egyik Access Consciousness eszközzel? Ez egy nagyon erőteljes kérdés, amely gyengéden megcsiklandozza az oldalad de az is lehet, hogy energetikailag pofánvág.

„Van ennek relevanciája?”

Az energiádnak  mekkora részét fecsérled arra, hogy olyan dolgokkal foglalkozz, ami nem is releváns számodra? Például a sorozatok megállás nélküli bámulása, vagy a világban zajló szörnyűségekkel való állandó foglalkozás, mind-mind addiktív függőségbe tudnak taszítani. Nagyon könnyű abba beleesni, hogy ott tartod magad és folyamatosan vissza-visszanézel, hogy mi következik ez után?

Az van, hogy rengeteg mindenre éberek vagyunk, sokkal-sokkal több mindenre, mint aminek számunkra lenne relevanciája. Ha azt veszed észre, hogy valami nem releváns számodra, attól még az a dolog nem rossz de azt sem jelenti, hogy ne lennél kedves valaki más helyzetével kapcsolatban.

Elismerni azt, hogy az a dolog nem releváns számodra, egyszerűen megnyitja a teret arra, hogy ne tedd magadévá ezt a dolgot. Olyan sokszor előfordul, hogy valami olyat próbálunk megoldani vagy csak valami olyannal foglalkozunk, aminek nincs számunkra relevanciája és egyszerűen csak elfecséreljük vele az energiáinkat.

Amikor felismered, hogy az a valami nem releváns számodra, de azt is észreveszed, hogy van ott valami, ami miatt választani akarod, csak kérdezz rá, hogy „itt milyen hozzájárulás tudok lenni?” Azt javasoljuk, hogy mindenütt, ahol egy kicsi csavar van a történetben vagy egy kis felháborodás a világodban, használd ezt a kérdést. Meg fogsz lepődni, hogy milyen gyorsan megváltoztatja a dolgok energiáját.

Játssz ezzel és mondd el mit tapasztalsz!

Eredeti írás: https://www.facebook.com/accessbarsofficial/posts/536121824803084

Fordítás: Zöldhullám – Takács Györgyi