Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Változtasd meg az (anyagi) valóságod! – online program

január 22 @ 18:00 - 20:00

15.000huf
Az új év elején sokan ránéznek életük különböző területeire és elhatározzák, hogy na idén ez meg az másképp lesz! Aztán ezek az elhatározások és fogadalmak előbb-utóbb a semmibe vesznek.
Mészáros Krisztina és Takács Györgyi arra vállalkozik most, hogy segítségedre legyen abban, hogy az Access Consciousness eszközeivel ezeket a változásokat tényleg meg tudd teremteni és beépíteni az életedbe, legyen szó az életed bármely területéről is.
Nem titkoljuk azonban, hogy különösképpen fogunk ránézni a pénz és pénzteremtés területére, hogy a külső paraméterek, körülmények ellenére idén könnyedséged és bőséged legyen a pénzzel. Szeretnél más anyagi valóságot? Mi igen, ha te is, akkor tarts velünk!
Az előadás előtt megkapod a Zoom linket, amelyen csatlakozni tudsz.
Akkor is érdemes regisztrálnod, ha a téma érdekel, de a megadott időpont számodra nem megfelelő, mert a beszélgetésről felvétel készül és azt megkapod, így utólag is meg tudod hallgatni.
A programon való részvétel díja: 15.000,- Ft amelyet előreutalással tudsz teljesíteni. A részleteket megkapod regisztrációkor.
A beszélgetőtársaid:
Mészáros Krisztina Access Bars Facilitátor és Testkezelő +36 30 454 6547 és
Takács Györgyi CFMW, Access Bars és Facelift Facilitátor, Access Testkezelő
+36204341519

Szervezők

Zöldhullám – Takács Györgyi BF, AFF
Mészáros Krisztina Red Lotus