Loading Events

« All Events

Nyirokmirigy Kezelés Access Energetikai Testkezelés Tanfolyam Budán

március 6 @ 11:00 - 14:00

30.000huf
Az Access Consciousness eszközei lehetővé teszik a tudatos választásokat a változáshoz és egy olyan élet megteremtését, amely valóban működik számodra. A tudatosság eszköztárának és az elsődleges nyelvünknek, az energiának a használatával születtek meg azok az Access energetikai testkezelések, amelyek lehetővé teszik a testeknek, hogy mást válasszanak és hogy változzanak. A testünkbe sok mindent tárolunk és ragasztunk be, a háromórás testkurzusok alkalmával olyan energetikai kézrátétes testkezeléseket tanulhatsz meg, amelyek által ezek beragadások kikulcsolódhatnak.
Az energetikai kezelések nem gyógyító eljárások, de lehetővé teszik a nagyobb éberség és tudatosság elérését, amely által a test képes lehet mást választani, másképp működni.
Az Access energetikai testkezeléseket magadon is tudod használni!
NYIROKMIRIGY TESTKEZELÉS
A nyirokrendszer – a nyirokmirigyek, nyirokerek és a nyirokkeringés – fontos funkciókat lát el a testben, védelmi vonal a kórokozó betolakodókkal szemben, a sejtek közötti térből pedig kimossa, elszállítja mindazt (a szemetet), amire már nincs szüksége a testnek. A kezelés a nyirokrendszeren dolgozik, helyreállítva mindazt, ami nem működik, nem összeillő benne de hatással lehet a fülekre, hallásra, arc-, és orrüregekre is, így az őszi-téli megfázásos időszakban is csodákat tehet. Alkalmazható akkor is, ha méregteleníteni szeretnénk – esetleg ezzel párhuzamosan kikukázni néhány dolgot az életünkből, ami már nem illik oda. A méregtelenítéssel, salaktalanítással tisztulhatnak a kötőszövetek, hatással lehet a narancsbőrre, vizesedésekre, puffadásra is.
Mi történik a tanfolyamon?
A háromórás workshop alatt egy kezelést adsz és kapsz is, hogy megtapasztald és megtanuld ezeknek az energiáknak a használatát. A kurzus elvégzésével regisztrált, hivatalos kezelővé válsz.
A workshopon kapsz továbbá:
– kezelési leírást
– oklevelet
– a témával kapcsolatos tisztításokat, facilitálást
A kurzus semmilyen előfeltételhez nem kötött, nem szükséges még Bars kezelőnek sem lenned!
A workshop díja: 30.000,- Ft
16-18 évesek számára: 50% kedvezmény egy fizető felnőtt kíséretében
16 év alatt: ingyenes egy fizető felnőtt kíséretében
Lehetőséged van testtanfolyam bérletet is vásárolni, amely az első felhasznált alkalomtól számítva két hónapig érvényes:
Kétalkalmas testtanfolyam bérlet: 55.000,-
Négyalkalmas testtanfolyam bérlet: 100.000,-
A részvételhez a regisztráció kitöltése és a díj befizetése* szükséges. Határidő: március 5. kedd 18 óra.
Regisztrációs link:
https://tinyurl.com/testtanfiZoldhullam
*Helyszíni készpénzfizetési igény esetén kérlek egyeztessünk!
A tanfolyamot tartja: Takács Györgyi CFMW, Access Testkezelés Facilitátor, Access Bars Facilitátor, Access Facelift Facilitátor, SOP kezelő +36204341519.
Várlak szeretettel, hogy együtt teremtsünk könnyedséget az életedben!

Organizer

Zöldhullám – Takács Györgyi CFMW
Phone
+36204341519
Email
gyorgyi_takacs@yahoo.com
View Organizer Website

Venue

Zöldhullám-Tér
Margit krt. 8-10.
Budapest II. ker., Pest 1027 Magyarország
+ Google Map
Phone
+36204341519