Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Hogy ne csak túléld az ünnepeket, hanem élvezd is – ajándék zoom

2022-12-18 @ 18:00 - 20:00

Ingyenes
Hogy ne csak túléld az ünnepeket, hanem élvezd is – ajándék, ingyenes online beszélgetés Mészáros Krisztivel és Takács Györgyivel mindannyiunkat érintő, aktuális, évvégi témákról. Mi lehet más idén, mint eddig? És hogyan?
Olyan témákat járunk körül, mint az évvégi stressz, az elvárások, az azoknak való megfelelés vagy nem megfelelés, a szerepeink, a családi viszonyok és működések, ezek nehézségei, az ajándékozás, a vásárlás, a pénz, az evés és a test, a függőségek, a választás, a teremtés…. és még ami jön.
Ha szeretnéd könnyedebben venni ezeket az évvégi kanyarokat esetleg valamit most másképp csinálni, hogy jobb legyen, könnyebb legyen, élvezetesebb legyen, neked és mindenkinek működőképesebb legyen és ehhez szeretnél eszközöket, is kapni, akkor gyere és hozd a témád is, hogy körbejárjuk! Tabu nincs, bármi jöhet, ami az évvégi őrülettel, ünnepekkel kapcsolatban téged érint és változtatni szeretnél rajta. A kédéseid, témáid akár előre is elküldheted!
A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az előadás előtt megkapod a Zoom linket, amelyen csatlakozni tudsz.
Akkor is érdemes regisztrálnod, ha a téma érdekel, de a megadott időpont számodra nem megfelelő, mert a beszélgetésről felvétel készül és azt megkapod, így utólag is meg tudod hallgatni.
A beszélgetőtársaid:
Mészáros Krisztina Access Bars facilitátor és Access Testkezelő
+36304546547
Takács Györgyi CFMW, Access Bars és Facelift Facilitátor, Access Testkezelő
+36204341519

Részletek

Dátum:
2022-12-18
Időpont:
18:00 - 20:00
Összeg:
Ingyenes
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , , , , , , , , , ,
Honlap:
https://fb.me/e/2n0WWVO3z

Szervezők

Mészáros Krisztina Red Lotus
Zöldhullám – Takács Györgyi BF, AFF