Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Hétfői Hiánypótló Access Csere Klub Budán és Zöldhullám-Tér Megnyitó

október 4 @ 15:00 - 23:30

3000huf - 5000huf
VÉGRE ÚJRA ACCESS CSERE & KIPRÓBÁLÁS BUDÁN, HÉTFŐNKÉNT!
Szeretettel várlak új helyemen, a Zöldhullám-Térben az első hétfői Access cserére október 4-én 15-19h között, 19h-tól pedig egy kötetlen beszélgetésre, kis eszem-iszomra.
Gyere, és cserélj kezeléseket nálam október 4-én hétfőn, vagy csak ugorj be este egy koccintásra és kukkantsd meg, hogy Budán hova tudsz jönni hozzám kezelésekre, tanfolyamokra és természetesen a hiánypótló hétfői budai csereklubokba, október 4-től minden hétfőn.
Ha jobb neked egy budai helyszín pár percre a Margit híd budai hídfőjétől vagy mindig is hétfőnként szerettél volna kezelést magadnak, de eddig nem volt hol, akkor itt a helyed, szeretettel várlak ebben az új Tér-ben, lakjuk és rezegjük be együtt fincsi energiákkal!
Várok mindenkit, aki kíváncsi az Access világára de még nem volt alkalma kipróbálni a kezeléseket és mindenkit, aki már tud valamilyen kezelést és szeretne cserélni. Az elérhető kezelések, amiket kérhetsz, kipróbálhatsz velem: Access Bars, Access Energetikai Facelift és Access Testkezelések garmadája. Várlak, hogy segíts belakni ezt az új Teret, amit nektek is hoztam létre. Mi mindent tudunk majd itt együtt teremteni? Nagyon izgatottan várom és várok mindenkit!
Esetenként (még az is lehet, hogy hetenként) “vendégművészekkel” színesítjük a klubot!
Hozzájárulás (készpénzben a helyszínen):
👉ha cserélsz: 3.000,- Ft
👉kipróbálóknak/kezelést kapóknak: 5.000,- Ft
Ha szólsz, hogy jössz, azt nagyon megköszönöm. Írj vagy hívj és mondom, hogy jutsz be az épületbe és pontosan hol találsz!
Takács Györgyi BF, Access Facelift és Testkezelő +36204341519

Részletek

Dátum:
október 4
Időpont:
15:00 - 23:30
Összeg:
3000huf - 5000huf
Honlap:
https://fb.me/e/3IemArWQA

Helyszín

Zöldhullám-Tér
Margit krt. 8-10.
Budapest II. ker., Pest 1027 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36204341519