Események betöltése

« Összes Események

Access Energetikiai Facelift Tanfolyam Budán

június 30 @ 09:00 - 17:00

Access Facelift Tanfolyam
Az Access Consciousness® nagyhatású, erőteljes energetikai testkezelése az Access Energetikai Facelift®, amelybe rendkívül sok olyan energia van „összecsomagolva”, amelyek egyenként is hatásosak és megállják a helyüket. Ha voltál már Facelift kezelésen, akkor tudod miről beszélek, ha nem, akkor pedig olvass tovább!
Ez a kezelés belülről kifelé simít ki. A kezelés után a változás szemmel látható. Elolvasztja az ítéleteidet, a nézőpontjaidat a testeddel, az arcoddal, az öregedéssel és az idő múlásával kapcsolatban, ezzel megszabadíthat mindattól, amit ráncok formájában az arcodra vetítesz és mindentől, amit az idő múlásának tulajdonítva a testedbe zársz. Helyreállít, felüdít és megfiatalít, elősegíti a test öngyógyító képességeinek működését, visszafordítja az öregedés jeleit az arcon és a teljes testen. Bár sokszor a dekoltázson, nyakon, arcon és fejen alkalmazzák, ekkor is a teljes testre hat. Természetesen lehet a test bármely pontját kezelni vele, akár teljes testkezelésként is alkalmazható, igazi jolly joker kezelés.
https://www.youtube.com/watch?v=tnMjn4K6dvI
Személyes kedvencem a Facelift, az első kezelések között tanultam meg és használom azóta is előszeretettel. Akkor is előkapom, ha egy ismerősnek épp belsőszervi fájdalmai vannak, de volt már arra is példa, hogy erőteljes post-covidos tünetek enyhültek hatására, vagy sebek gyógyultak gyorsabban és szebben. Szóval, nem csak akkor jön jól, ha az ember szépülni vagy fiatalodni szeretne.
A Facelifttel kapcsolatban az Access világában előjön, hogy 20-30 alkalom végleges változásokat tud előidézni. Nos ennek én egy kihívás keretében utánajártam, harminc kezelést cseréltem több kezelővel 5-6 hónapon át. Ha kíváncsi vagy erre a projektemre, kukkants be az erről szóló csoportomba, ahol előtte-utána fotódokumentációkat, tapasztalatokat, beszámolókat és videokat is találsz:
https://www.facebook.com/groups/3101853753427461/
Ennek a sorozatnak a harmadánál már tudtam, hogy a végén Access Facelift Facilitátorrá szeretnék válni, mert szeretném átadni mindazt a tapasztalatot, amit ezzel a kezeléssel kapcsolatban szereztem. Örömmel megosztok veled is mindent és válaszolok a kérdéseidre a tanfolyam során.
Mi történik a tanfolyamon?
Egy nap alatt megtanulod az Access Facelift® kezelés technikáját. A testeddel és öregedéssel kapcsolatos nézőpontjaidat is tisztítjuk. A nap során két kezelést adsz és kapsz, úgyhogy garantált a feltöltődés! A tanfolyam anyagáról kézikönyvet, a kezeléshez képes segédleteket, a nap végén pedig Facelift kezelői oklevelt is kapsz!
Bekerülsz az amerikai Access Consciousness rendszerébe, erről további bővebb információ itt: http://www.accessconsciousness.com
Access Facelift® kezelőként további lehetőségek nyílnak meg számodra, rengeteg anyaghoz férhetsz majd hozzá és nagy kedvezménnyel vehetsz részt kezelés cseréken és kipróbálásokon például nálam is, minden hétfőn ahol tovább gyakorolhatod a technikát, más Access kezeléseket is kaphatsz és a kérdéseid is felteheted. A tanfolyam elvégzése utáni hónapban egy alkalommal részvételed ezen a hétfői csereklubon ingyenes! Ezzel a gyakorlati módszerrel könnyedén segíthetsz a családodnak, a környezetedben élőknek, bárkinek aki nyitott rá. Kozmetikusként, masszőrként pedig egy nagyszerű kiegészítő technikát sajátíthatsz el.
A tanfolyam díja egységes és központilag meghatározott: 138.000,- Ft
16-17 év között: 50% kedvezménnyel 69.000,- Ft
15 év alatt: ingyenes, ha egy felnőtt fizető résztvevővel érkezel
A kurzus semmilyen előfeltételhez nem kötött, nem szükséges még Bars kezelőnek sem lenned! A részvételhez a regisztráció kitöltése és a díj befizetése szükséges.
Határidő: június 28. péntek déli 12 óra.
Regisztrációs link:
http://tinyurl.com/FaceliftTanfolyam
A tanfolyamot tartja: Takács Györgyi CFMW, Access Bars Facilitátor, Access Facelift Facilitátor, Access Testkezelés Facilitátor, SOP kezelő +36204341519.
Várlak szeretettel, hogy együtt teremtsünk könnyedséget az életedben!

Részletek

Dátum:
június 30
Időpont:
09:00 - 17:00
Esemény kategória:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/3920476888181880/

Szervező

Zöldhullám – Takács Györgyi CFMW
Phone
+36204341519
Email
gyorgyi_takacs@yahoo.com
View Szervező Website

Helyszín

Zöldhullám-Tér
Margit krt. 8-10.
Budapest II. ker., Pest 1027 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+36204341519