Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Access Bars Tanfolyam Budán

január 6 @ 09:00 - 17:00

108.000huf

Mit adhat az életedhez, ha egyetlen nap alatt megtanulnál egy semmihez sem fogható kezelést, amellyel megváltoztathatod a saját és mások életét. Ha kaptál már Access Bars® kezelést, akkor tudod miről beszélek, ha pedig még nem, akkor olvass tovább!
Az Access Bars® egy gyengéd kézrátételes módszer, amelyet Gary Douglas mutatott be a 90-es évek elején. Az Access Consciousness® alapvető és nagy hatású eszköze, amely segíthet neked abban, hogy megtaláld az utad, hogy a számodra jó irányba fordulj, mikor egy kereszteződéshez érsz. Segíthet, hogy észrevedd az utakat, a lehetőségeket ott is, ahol addig nem is gondoltad volna.
A fejen 32 energia sáv helyezkedik el, amelyek az agyadon át és körben futnak. Ezek a bar-ok bizonyos “bar pontokat” kötnek össze, és az élet különböző területeivel és aspektusaival vannak összefüggésben. Az Access Bars® kezelés alatt a pontok érintésével feloldódnak, semlegesítődnek a gondolatok, érzelmek, hiedelmek, nézőpontok, minták, blokkok stb. elektromagnetikus töltései, amelyek korlátozhatnak téged az érintett életterületeken.
Mire jó az Access Bars®?
Olyan, mintha bevennéd a leszarom tablettát. Ez néha nem árt. Azt is szokták mondani róla, hogy a legjobb esetben az egész életed megváltozik a kezelés után, legrosszabb esetben pedig pihentél egy jót. Hát, nagyon nem veszíthet senki.
Egyébként pedig
– stresszoldásra
– félelem, szorongás, pánik csökkentésére
– hiperaktivitás, figyelemzavar, magatartászavar csökkentésére
– vizsgadrukk csökkentésére
– alvásproblémákra
– elakadások feloldására az élet bármely területén
– egészségügyi, testsúly problémákra
– traumaoldásra … és még sok egyéb másra használható.
Mi történik a tanfolyamon?
Megismered, mi az Access Consciousness®, a kezedbe kapsz néhány azonnal használható és működő parktikus eszközt, néhány egyszerűbb testkezelést na és persze megtanulod az Access Bars® kezelés technikáját. A nap során két kezelést adsz és kapsz, úgyhogy garantált a feltöltődés!
Az alábbi linkeken további információkat találsz, a magyar feliratot a fogaskeréknél beállíthatod:
Mi az Access Bars®?
https://www.youtube.com/watch?v=IgesW1OnDDo
Mi az Access Conscciousness®?
https://www.youtube.com/watch?v=-IL_GqlK7hw
Dr. Jeffrey Fannin kutató a Bars hatására az agyban végbemenő változásokról:
https://www.youtube.com/watch?v=DgGbFRjqQPk
A tanfolyam anyagáról kézikönyvet, a kezeléshez képes segédleteket, a nap végén pedig Acess Bars® kezelői oklevelt is kapsz! Bekerülsz az amerikai Access Consciousness rendszerébe, erről további bővebb információ itt: http://www.accessconsciousness.com
Access Bars® kezelőként további lehetőségek nyílnak meg számodra, rengeteg anyaghoz férhetsz majd hozzá és nagy kedvezménnyel vehetsz részt kezelés cseréken és kipróbálásokon például nálam is, minden hétfőn ahol tovább gyakorolhatod a technikát, más Access kezeléseket is kaphatsz és a kérdéseid is felteheted. A tanfolyam elvégzése utáni hónapban részvételed egy hétfői csereklubban a Zöldhullám-Térben az én ajándékom számodra! Ezzel a gyakorlati módszerrel könnyedén segíthetsz a családodnak, a környezetedben élőknek, bárkinek aki nyitott rá. Terapeutaként, masszőrként pedig egy nagyszerű kiegészítő technikát sajátíthatsz el.
A tanfolyam díja egységes és központilag meghatározott: 108.000,- Ft
16-17 év között és ismétlőknek: 50% kedvezménnyel: 54.000,- Ft
15 év alatt: ingyenes, ha egy felnőtt fizető résztvevővel érkezel
A kurzuson való részvétel semmilyen előfeltételhez nem kötött. A részvételhez a regisztráció kitöltése és a díj befizetése szükséges.
Határidő: január 5. péntek déli 12 óra.
Regisztrációs link:
https://tinyurl.com/BarstanfiZoldhullam
A tanfolyamot tartja: Takács Györgyi CFMW, Access Bars Facilitátor, Access Facelift Facilitátor, Access Testkezelés Facilitátor, SOP kezelő +36204341519.
Várlak szeretettel, hogy együtt teremtsünk könnyedséget az életedben!

Organizer

Zöldhullám – Takács Györgyi CFMW
Phone
+36204341519
Email
gyorgyi_takacs@yahoo.com
View Organizer Website

Venue

Zöldhullám-Tér
Margit krt. 8-10.
Budapest II. ker., Pest 1027 Magyarország
+ Google Map
Phone
+36204341519