Események betöltése

« Összes Események

Access Bars Tanfolyam Budán

június 29 @ 08:00 - 17:00

Szilvi-Györgyi Bars Tanfolyam

VALAHOVITS SZILVI IN DA HAUS!
EGY TANFOLYAM – KÉT FACILITÁTOR! HOGY LEHET EZ MÉG ENNÉL IS JOBB?

Valahovits Szilvivel egyesítjük lelkesedésünk és minden tudásunk, hogy belepréseljük azt nektek egy csudi napba, ahol mindent elmondunk nektek, amit eddig tapasztaltunk a Barsról. Ha voltál már valamelyikőnknél tanfolyamon, most újra jöhetsz, mert ez egy külön alkalomnak fog számítani, ha esetleg a facilitátorságra gyúrsz. Ha most jönnél először, akkor is végtelen szeretettel és örömmel várunk!
Az Access Barsról

Mi történik a tanfolyamon?

Megismered, mi az Access Consciousness®, a kezedbe kapsz néhány azonnal használható és működő parktikus eszközt, néhány egyszerűbb testkezelést na és persze megtanulod az Access Bars® kezelés technikáját. A nap során két kezelést adsz és kapsz, úgyhogy garantált a feltöltődés!
A tanfolyam anyagáról kézikönyvet, a kezeléshez képes segédleteket, a nap végén pedig Acess Bars® kezelői oklevelt is kapsz! Bekerülsz az amerikai Access Consciousness rendszerébe.
Access Bars® kezelőként további lehetőségek nyílnak meg számodra, rengeteg anyaghoz férhetsz majd hozzá és nagy kedvezménnyel vehetsz részt kezelés cseréken és kipróbálásokon például nálam is, minden hétfőn ahol tovább gyakorolhatod a technikát, más Access kezeléseket is kaphatsz és a kérdéseid is felteheted. A tanfolyam elvégzése utáni hónapban részvételed egy hétfői csereklubban a Zöldhullám-Térben az én ajándékom számodra! Ezzel a gyakorlati módszerrel könnyedén segíthetsz a családodnak, a környezetedben élőknek, bárkinek aki nyitott rá. Terapeutaként, masszőrként pedig egy nagyszerű kiegészítő technikát sajátíthatsz el.
A tanfolyam díja egységes és központilag meghatározott: 108.000,- Ft
16-17 év között és ismétlőknek: 50% kedvezménnyel: 54.000,- Ft
15 év alatt: ingyenes, ha egy felnőtt fizető résztvevővel érkezel
A kurzuson való részvétel semmilyen előfeltételhez nem kötött. A részvételhez a regisztráció kitöltése és a díj befizetése szükséges.
Határidő: június 28. péntek déli 12 óra.
A tanfolyamot tartják:
Takács Györgyi CFMW, Access Bars Facilitátor, Access Facelift Facilitátor, Access Testkezelés Facilitátor, SOP kezelő +36204341519
Valahovits Szilvia Access Bars facilitátor +36205176052
Várunk szeretettel, hogy együtt teremtsünk könnyedséget az életedben!

Részletek

Dátum:
június 29
Időpont:
08:00 - 17:00
Esemény kategória:
Honlap:
https://www.facebook.com/events/757636686519529/

Szervező

Zöldhullám – Takács Györgyi CFMW
Phone
+36204341519
Email
gyorgyi_takacs@yahoo.com
View Szervező Website

Helyszín

Zöldhullám-Tér
Margit krt. 8-10.
Budapest II. ker., Pest 1027 Magyarország
+ Google Térkép
Phone
+36204341519