Access Eszközök – Hogy lehet ez még ennél is jobb?

Az alapkérdés, ami mindent megváltoztathat. Lehetsz kérdésben, vagy lehetnek beszilárdított nézőpontjaid, amik alapján kikövetkezteted, hogy mi az, ami lehetséges és mi az, ami nem.

Milyen gyakran választod azt, hogy a kikövetkeztetéseid mentén éled az életed?

Amikor felteszel egy kérdést, akkor egy vibrációs hullámhatást hozol létre, amely a valóságban tovagyűrűzik. A dolgok lehetőségeit teremti meg, nem pedig a korlátait. Ha kérdésben tudsz maradni, akkor több tér, több éberség és több könnyedség jelenik meg. Az a nagy helyzet, hogy a legtöbb ember a kikövetkeztetései mentén éli az életét: megpróbálják megjósolni, hogy mi fog történni és ez alapján próbálnak meg létrehozni egy vágyott valóságot.

Ezzel csak az a probléma, hogy a lehetőségeket bezárja. Minél inkább játszol az Access Eszközeivel, minél több tanfolyamon, előadáson veszel részt, annál jobban fogod látni, hogy mindig a kérdéseket használjuk arra, hogy olyan lehetőségeket invitáljunk az életünkbe, amiket el se tudunk képzelni.

Nos, milyen is az, amikor kérdésben vagy? Nagyon jó, hogy ez felmerült benned!

A mostani eszköz az egyik kedvenc kérdés, amivel játszani lehet és megtapasztalhatod azt, hogy milyen is az, amikor kérdéseket teszünk fel:

Hogy lehet ez még ennél is jobb?

Mindegy, hogy mi mutatkozik meg az életedben, ezt a kérdést mindig felteheted azért, hogy még nagyobb és jobb lehetőségeket invitálj az életedbe.

Rossz napod van? Akkor is felteheted ezt a kérdést! Elkezdi majd megnyitni azt a szilárd meggyőződést, hogy “rossz napod van”.

Ritka jó napod van? Ha igen, miért állnál itt meg? Nagyon sokszor a tudatalattinkban van egy korlát azzal kapcsolatban, hogy a dolgok mennyire lehetnek jók. De MINDIG van még több lehetőség! Arra invitálunk, hogy légy invitálás erre!

És végül itt egy tipp: lehetsz hálás azért, amid már megvan és ami megmutatkozik az életedben ugyanakkor ez nem zárja ki azt, hogy lehetséges legyen még több lehetőséget beinvitálni az életedbe! Nos, csak próbáld ki és aztán mondd el, mit tapasztalsz!

Eredeti írás:

https://www.facebook.com/accessbarsofficial/posts/520224773059456

Fordítás: Zöldhullám – Takács Györgyi