Access Eszközök – A tisztító mondat

Ha ránézel a telefonod vagy a számítógéped képernyőjére, szilárdnak tűnik, ugye? Hát igen, de a tudomány szerint 99,999%-ban az csak egy tér. Igen, de közben meg szilárdnak néz ki. Hát nem fura?

Valóban, tényleg 99.999%-ban térről beszélhetünk, ám a molekulák úgy rendeződtek el, hogy szilárdnak tűnik és áthatolhatatlannak. Mi van akkor, ha az életed és tested korlátai, minden egyes korlátja ugyanígy létezik? Mi van akkor, ha nagyon szilárdnak tűnik és egészen mostanáig ez az egyetlen módja ahogyan tekintettünk rájuk? Mi van akkor, ha ezek közül egyik sem szükség szerűen szilárd, sőt, soha nem is volt az és nem kell, hogy a továbbiakban az legyen? Mi van akkor, ha képes vagy arra, hogy visszamenj oda, ahol megfogtad ezeket a molekulákat és beszilárdítottad őket ahelyett, hogy tér, hajlékonyság és változékonyság lenne mind és egyszerűen vissza tudod csinálni mindezt, hogy azt a teret formálják, amelyek valójában lennének?

Azért, hogy te is az a tér lehess végre, ami valójában vagy!

Van arra egy nagyon jó eszközünk, hogy nemteremtetté tegyük és elpusztítsuk a szilárdság korlátait. Furának fog tűnni, de ez azért van, mert tényleg fura. De mi szeretjük a fura dolgokat, és ami a legfontosabb, hogy működik!

Amikor hajlandó vagy elpusztítani és nemteremtetté tenni és ezzel elengedni valamit, ami csak korlátoz téged, akkor automatikusan és azonnal megnyílik a tér valami másnak, ami kevésbé korlátos vagy egyenesen korlátlan.

Engedjük el a korlátokat és a korlátlanságnak végre lesz tere ahhoz, hogy létezzen.

Isten hozott az Access Consciousness Tisztító mondatának világában!

A tisztító mondat maga egy rövidítés és mögötte több oldal információ van azzal kapcsolatosan, hogy energetikailag hogyan lehet kinyitni valamit. Így szól:

Helyes, helytelen, jó, rossz, POD POC, mind a kilenc, rövidek, fiúk és túlon túl.*

Bármire, amit meg akarsz változtatni az életedben, csak modd azt, hogy “bármi ami ezt ezen a helyen tartja, azt elpusztítom és nemteremtetté teszem. Helyes, helytelen, jó, rossz, POD POC, mind a kilenc, rövidek, fiúk és túlon túl.*”

Ennyi az egész. Egyszerűbb nem is lehetne!

Mondhatod egyszer vagy többször is, amíg meg nem érzed, hogy az energia megváltozott.

Dr. Dain készített egy szuper videot a Tisztító mondatról amelyben több információ van annál, mint amit itt le lehetne írni. Látogass el oda és nézd meg: www.theclearingstatement.com

Próbáld ki a Tisztító mondat használatát és nézd meg, mit teremt!

*A cikk megjelenése óta a tisztító mondat 2022. áprilisában megváltozott, kiegészült egy új mozaikszóval és most így hangzik: Helyes, helytelen, jó, rossz, POD POC, mind a kilenc, rövidek fiúk, POVAD-ok és túlon túl.

Eredeti írás: https://www.facebook.com/accessbarsofficial/photos/510807737334493/

Fordítás: Zöldhullám – Takács Györgyi