Access Eszközök – Hogyan tudod megváltoztatni egy vacak helyzet energiáját?

Emily Evans Russell tollából

Soha nem mondanám neked azt, hogy a tudatosság azt jelenti, hogy soha nem vagy morcos. Biztosíthatlak róla, hogy nem ücsörgök keresztbe tett lábakkal egész nap nyugodt mosollyal az arcomon. Igen, néha hisztis vagyok, elborul az agyam de annyira, hogy a hajam tudnám tépni.

Mielőtt felfedeztem volna az Access Consciousness-t azt gondoltam, hogy az ilyen lehetetlennek tűnő helyzeteket úgy kell kezelni, hogy keresek egy megoldást vagy valami következtetésre jutok. De most már tudom, hogy azokat a helyzeteket, amik a sírba tesznek, úgy tudom megváltoztatni, hogy felteszek egy kérdést.

Miért is? Mert a lényed az, amely létrehozza a változást! De hadd magyarázzam el!

Az, hogy te felteszel egy kérdést létrehoz egy változást a helyzet energiájában. Az összes kvantum összefonódás és részecske amik mind ott vannak az univerzumban (azok, amelyek annyira komplexek, hogy a racionális elménk gyakorlatilag szétmegy abban, hogy megpróbálja megérteni őket) érzékeli ezt abban a pillanatban, amikor te felteszed azt a kérdést és azonnal elkezdenek úgy viselkedni, hogy változást hozzanak létre.

A kérdés téged is elvisz egy olyan térbe, állapotba, ahol a lehetőségek vannak és nem pedig a kikövetkeztetések. Képessé válsz arra, hogy egy másfajta végeredményt is befogadj, pusztán azért, mert már nem vagy beleragadva abba, hogy meg kell találd a választ a kérdésre.

Amikor kiborulok vagy frusztrált vagyok, esetleg úgy érzem, hogy itt egy kemény helyzet amelyből nem látom a kiutat, mindig az alábbi néhány kérdést veszem elő:

Mi ez?

Mit tehetek vele?

Meg tudom változtatni?

Mi kellene ahhoz, hogy ez megváltozzon?

Milyen jövő lehetek én, hogy ezt megváltoztassam és több békém és könnyedségem legyen?

Nem, nem mindig jön válasz a kérdéseimre. Sőt, bevallhatom, hogy nagyon gyakran nem kapom meg a választ. De amit megkapok, az annak az energiának az érzete, amelyre vágyom. Egy éberséget kapok, amely csak úgy bekúszik…. Kezdem érzékelni a könnyedséget, az örömöt és a ragyogást, mindazt, amit kértem és aztán azt követem. Ez az energiabevásárlás nem mindig kézzelfogható dolgokról szól, mint például a pénz vagy a kapcsolatok. Sokszor arról szól, hogy megtanulod, hogy hogyan tudod azt az energiát kérni, amely az életedet könnyebben, stresszmentesebben és varázslatosabban teremti, mint ahogy az elméddel azt valaha is ki tudnád találni.

Próbálgasd ezt az eszközt egy héten át és nézd meg, mit teremt számodra!

Fordítás: Zöldhullám – Takács Györgyi