Access Eszközök – Könnyű & Nehéz

Mielőtt döntenél, mennyit agyalsz? Gyártod az érveket, ellenérveket és megpróbálod kitalálni, mikor mi történne, mielőtt még választanál? Mi van, ha erre egyáltalán nincs szükség?
Ismerd meg az Access Consciousness egyik gyakran használt eszközét!
Kezdd el használni a Könnyű-Nehéz eszközét! Az életed BÁRMELY területén használhatod!
Ha arra gondolsz, hogy megteszel valamit, és ez könnyedséggel tölt el, ez az az energia, amit megteremtesz, ha megteszed. Vedd észre, hogy a végeredmény energiájáról van szó és nem pedig arról, hogy megjósoljuk magát a végeredményt részletesen.
Az a csodálatos ebben az eszközben, hogy a könnyűt és a nehezet mindenki másképp érzékeli. A könnyű lehet egy pezsgő érzés vagy mintha kinyílna körülötted a tér. A nehéznél összeugorhat a gyomrod vagy a tér körülötted szűknek érződhet. De mindez egyáltalán nem meríti ki az összess lehetőséget, amit érzékelhetsz. Ki kell próbálnod, fel kell tenned a kérdést és megnézni, mire lehetsz éber. Minél többször játszol ezzel, annál inkább meg fogod ismerni és tapasztalni, hogy számodra milyen az, ami könnyű és milyen az, ami nehéz.
Ha még most kezdesz ismerkedni ezzel az eszközzel, akkor kezdd a kisebb dolgokkal, például a ruhák vagy az éltelek kiválasztásával. Legközelebb állj meg egy pillanatra, és tényleg csak egy pillanatra, mert az energia nagyon gyors, és vedd észre, hogy mire vagy éber a választásoddal kapcsolatban. Így kerülhetsz közel ahhoz a belső vezérlésedhez, amellyel meg tudod változtatni az egész életedet. Hányszor volt az, hogy a nehéz helyzetekbe próbáltál valami könnyedséget vinni? E helyett, ha egyszerűen csak azokat a dolgokat választanád, amelyek könnyedebbnek érződnek, amikor rájuk gondolsz, akkor nem kellene azzal küszködnöd, hogy a nehéz dolgokat megváltoztasd, egyszerűen csak létezhetnéd a könnyedséget.
Próbáld ki ezt az eszközt, és oszd meg a tapasztalataidat!
Forrás: https://www.facebook.com/accessbarsofficial/photos/525272292554704
Fordítás: Zöldhullám – Takács Györgyi