Én és az Access – hogy is van ez?

Én és az Access – hogy is van ez?

Szalai Krisztián kollégám kezdeményezése az, hogy összeszedje minél több ember tapasztalatát az Access Consciousness-szel. Engem is felkért, hogy írjak arról, hogy hogyan találkoztam a módszerrel és mit hozott az életembe. Hát íme, olvassátok!

Évekig dolgoztam magamon kineziológus segítségével és amit lehetett, megoldottunk, de ezzel a technikával elmentünk a falig és még mindig nem éreztem jól magam a bőrömben teljesen. Egy rádióadásban hallottam csak úgy mellesleg, érintőlegesen valakit beszélni az Access-ről pár mondatban és bár én nyitva vagyok az alternatív módszerekre, erről addig még soha nem hallottam, úgy kellett utánakeressek, hogy mi is ez, és amit olvastam róla az nagyon meggyőző volt. Ahogy lenni szokott, aztán persze többször is szembejött, míg úgy döntöttem, kipróbálom.

Sokáig csak Bars kezelésre jártam. Minden kezelés után történtek olyan dolgok az életemben, amit leginkább úgy tudok leírni, hogy olyan volt, mint egy túlírt filmforgatókönyv. Annyira hihetetlen és irracionális, viszont végtelenül bulis, kalandos és szórakoztató. Az életem akkoriban nem értékeltem túl sikeresnek és rendben lévőnek, sok mindent kihúztak a lábam alól, sok emberben csalódtam. Mit veszíthetek alapon tanultam meg aztán a technikát, kezdtem el alkalmazni az eszközöket és egyre jobban és jobban lettem.

Nem állítom, hogy az életem minden területe azóta 180 fokos változáson ment keresztül, inkább azt szoktam mondani, hogy mióta az Access kezeléseket és eszközöket használom, ok nélkül jól vagyok. Sokkal megengedőbb vagyok a dolgokkal és az emberek választásaival kapcsolatban, tehát nem húzom fel magam már mindenen. Voltak kritikus helyzetek, nem is egy, amit az Access eszközökkel tudtam megoldani, néha saját magam legnagyobb meglepetésére. Javult az alvásom, ami tizeniksz éve szállt el teljesen első gyermekem születése kapcsán. Sokkal több energiám van – Úristen, eddig is rengeteg volt – nem, vagy már csak nagyon rövid ideig vagyok „kibukva” ha egyáltalán és egyre többet választok magamból és magamnak, nem pedig másokat helyezek magam elé állandóan.

Amióta dolgozok is a módszerrel, láttam gyógyulásokat, egészségügyi állapotok javulását, depresszió elhagyását, életek jobbra fordulását, alkotói kríziseken való túllendülést, sikeres vizsgákat és nagyon sok minden mást, szinte felsorolhatatlan. Általánosan elmondható, hogy energikusabb, kiegyensúlyozottabb, vidámabb az ember és tényleg ott van egy könnyedség az állandó görcsölés, akarás, túlgondolkozás és agyalás helyett. Csoda, hogy magamból és az Accessből is egyre többet választok?

Szerző: Takács Györgyi Access Bars facilitátor, Access testkezelő