Irracionális választás

Irracionális választás

Fogalmam nem volt, hogy miért vágok bele. Fogalmam nem volt, hogy mit akarok ezzel elérni. Fogalmam nem volt, hogy mibe „kerül” ez nekem – időben, energiában, pénzben, akármiben. Mégis, egyszer csak hoztam egy döntést, hirtelen felindulásból, vagy úgy is fogalmazhatok, hogy hoztam egy választást. Pusztán kíváncsiságból, hogy mit változtat, mit hoz, mit teremt. Szóval hoztam egy irracionális választást.

Faceliftet már tudtam kezelni, megtanultam korábban egy külön tanfolyamon. Adtam is sokat, szeretem is nagyon, mert erőteljes, dinamikus és nem is az az érdekes, hogy most hogy nézel ki utána – jobban, mint előtte, az egyszer biztos – hanem, hogy milyen hatásokat indukál. Volt már fájdalom, betegség megszűnése, anyagcsere beindítása, sebek begyógyulása, és még megannyi hozadék. Az Access Energetikai Facelift kezelése olyan, mint egy kábelköteg, sok-sok energia összecsomagolva, amelyek magukban is megállják a helyüket. Naná, hogy erőteljesen fog hatni. Ha ezzel kapcsolatban bármit olvasol, akár a tanfolyamon, vagy esetleg más forrásokat böngészel, általában szembejön az, hogy 20-30 kezelés végleges változásokat tud létrehozni. Hát igen, én is hallottam ezt már nem egyszer mégsem szólított meg addig, amíg a háromnapos testtanfolyam utolsó napján, ehhez a kezeléshez érve el nem hangzott ez a fél mondat újra. Illetve még akkor sem, de elkezdett motoszkálni bennem és nem hagyott békén. Igen ám, de mégis mit változtat véglegesen meg? Mindenkinél mást, gondolom. És akkor, egyszer csak jött a felismerés, hogy oké, nézzük meg, csináljuk meg, álljunk bele, kísérletezzük végig, de akkor már ne húszat, hanem csináljunk meg harmincat. Már a gondolatától izgatott és energikus lettem, amellett, hogy rendkívül kíváncsi is.

Meghirdettem, hogy cserepartnereket keresek, a cél a heti minimum egy kezelés, készült rá egy csoport és az első hatása a dolognak az lett, hogy iszonyatosan nagy energiák mozdultak meg, nagyon sokan csatlakoztak, rögtön írtak, hogy szeretnének részt venni benne egy-egy cserekezeléssel. Már ez az energia és örömcunami, ami itt megnyilvánult és áradt felém, leírhatatlan. Nagyon nagy energiákat adott az amúgy is meglévők mellé. A naptáram hipp-hopp tele lett, első hétre rögtön három kezeléscserével, az azt követő hétre kettő, a harmadikra egyelőre egy, de jelentkezők vannak, a továbbiak csak szervezés kérdése.

És akkor elindultunk, jelenleg az első héten és az első három kezelésen vagyok túl. Ami általánosan elmondható: a fejem, az arcom kezelés után kisimultabb, a tekintetem élénkebb, de ami nem látszik a dokumentáció céljából készült képeken, az az, hogy energiákkal iszonyatosan feltöltve, egész napra felpörögve távoztam eddig mindenhonnan és azzal a mindent átható érzéssel, hogy jól vagyok. Hiába mondjuk rosszul aludtam előző éjszaka, hiába fáradtan ébredtem. Voltak testérzetek kezelés közben: bizsergés, „tüzijáték”, hullámzás végig a testen le a lábig, belső nyomás a fejben, teljes ellazulás. A cserepartnerekkel érdekes módon mindig olyan témákról beszélgetünk közben vagy előtte-utána, amivel nekem még „dolgom van”. Felismertem azt is, hogy a hétköznapi beszéd során mennyi ítéletet használok a saját testemmel kapcsolatban, amit eddig észre se vettem. Igen, ezt jó lenne elhagyni. Közben pedig nyílnak a lehetőségek és folyamatosan lépem át a saját határaimat, olyan dolgokat csinálok meg teljes természetességgel, amikről eddig mindig úgy nyilatkoztam, hogy na, én azt vagy olyat biztosan soha, vagy talán majd egyszer a biztonságosan jó távoli jövőben. Aha. Nem győzök csodálkozni magamon, és ha nem láttam volna már az Access-ben egy-két hihetetlen dolgot vagy nevezzük akár csodának, akkor bizony kapkodnám a fejem, hogy mi a franc folyik itt. Így csak csodálkozom, hogy miket művelek, és elismerem, hogy igen, most már ez is megy. Simán, magától értetődően és könnyedén. És milyen jó is ez így. Nem utolsó sorban nyíltak anyagi lehetőségek is, tágult az anyagi valóságom. Mit mondjak, nem bánom.

Valahol az első hét közepén választottam azt is, hogy igen, bizony a 20. kezelés után Facelift facilitátor leszek. Azt hiszem, ez után a projekt után nem is lehetne nem azzá válni. Hálás vagyok ezért a választásomért is. Sőt, a héten legalább ketten jelezték felém, hogy inspirálja őket ez a projekt arra, hogy megtanulják a kezelést. Megint mások pedig nagy lelkesedéssel fejezték ki elismerésük a kihívás iránt. Közben én is inspirálódtam, jöttek még ötletek a kihívással kapcsolatban, amiket remélem meg is fogok csinálni. Hát persze, ha választom, és naná, hogy választom. Végül, de nem utolsó sorban hálás vagyok ennek a kihívásnak a kapcsolatépítő és teremtő oldaláért is, akár új emberekkel kerülök kapcsolatba, akár régi ismerősök kerülnek elő most, ráadásul van lehetőségem őket mindenkinek,  akik követik a történéseket be-, és megmutatni.

Haladunk tovább, kíváncsian várom, mi minden történik, változik még és mi minden jelenik meg az életemben, ami eddig nem volt. Ha van kedved egy cserekezeléssel hozzájárulni, vagy csak kíváncsi vagy és követnéd a kihívást, csatlakozz az alábbi Facebook csoportomhoz:

https://www.facebook.com/groups/3101853753427461/

Hogyan lehet ez még ennél is jobb és mi más lehetséges még?

Szerző: Takács Györgyi Access Bars facilitátor, Access testkezelő