Boldog FÉRFI napot! – Access Bars kezelőnap

Boldog FÉRFI napot! – Access Bars kezelőnap

Nőnapon minden a nőkről szól, szerintem meg kapjanak a férfiak is valamit! Ezen a napon olyan kezelőnapot tartok, amikor csak férfiakat várok Access Bars kezelésre! Gyere nézd meg, mit adhat ez a kezelés az életedhez, mi változik utána!
Mi az Access Bars®? Egy gyengéd kézrátételes módszer, amelyet Gary Douglas mutatott be a 90-es évek elején. 32 energia sávból áll, amelyek az agyadon át és körben futnak. Ezek a bar-ok bizonyos “bar pontokat” kötnek össze, és az élet különböző területeivel és aspektusaival vannak összefüggésben. Az Access Bars® kezelés alatt a kezelő finoman megérinti ezeket a pontokat, hogy feloldja/semlegesítse a gondolatok stb. elektromagnetikus töltését, amelyek korlátozhatnak téged az érintett életterületeken.
Hogy néz ki egy kezelés? A kezelés ruhában, kezelőágyon történik, nyugodt körülmények között, a fejen található 32 pont (a bar-ok) különböző kombinációkban való finom érintésével. A kezelés időtartama 60-90 perc. Minden kezelés más és más még akkor is, ha ugyanannál a kezelőnél jársz. Jó úgy időzíteni, hogy utána ne kelljen rohanni valami stresszes elfoglaltságra.
Mire jó az Access Bars®? Olyan, mintha bevennéd a leszarom tablettát. Ez néha nem árt. Azt is szokták mondani róla, hogy a legjobb esetben az egész életed megváltozik a kezelés után, legrosszabb esetben pedig pihentél egy jót. Hát, nagyon nem veszíthet senki. Egyébként pedig- stresszoldásra- félelem, szorongás, pánik csökkentésére- hiperaktivitás, figyelemzavar, magatartászavar csökkentésére- vizsgadrukk csökkentésére- alvásproblémákra- elakadások feloldására az élet bármely területén- egészségügyi, testsúly problémákra- traumaoldásra … és még sok egyéb másra használható.
Mennyibe kerül?
50 perc Access Bars csak férfiaknak ezen a napon: 9.900 Ft
Hol kell bejelentkeznem?
Takács Györgyi +36 (húsz) 434 1519
Részletekért látogass el a zoldhullam.eu vagy a www.wakeupcommunitycenter.com oldalra!