VALENTIN nyíltNap

VALENTIN nyíltNap

Közeledik a Valentin nap, amit a világ számos országában a szerelem ünnepeként tartanak nyilván. Lezárások és korlátozások ide, vagy oda, találunk módot arra, hogy a WakeUp Community Centerben találkozhassunk veletek! Access kezelésekkel várok mindenkit, aki ennek a szerelmese, bejelentkezés alapján! Olvass tovább a részletekért!

Mi itt a WakeUp-nál politikától, vallástól, és minden egyéb megmozdulástól függetlenül végezzünk munkánkat, és saját éttapasztalatunkból merítve igyekszünk alkotni. Cégünk minden ében négy ingyenes nyílt napot szervez, hogy megismertessük az embereket egy pozitívabb életszemlélettel, és örömöt csempészhessünk a mindennapokba.

A nyílt napok alkalmával a résztvevők előzetes regisztráció után ingyenesen vehetnek részt masszázson, coaching, pszichológiai illetve mediációs ülésen, különféle előadásokon, valamint különféle Access Consciousness kezeléseken, és légzésterápián is.

Bátran oszd meg eseményünket barátaiddal, hogy minél több emberrel találkozhassunk azon a napon!
Mélyen hiszünk benne, hogy a szerelem útjába nem állhat sem nemi, társadalmi, vallási, vagy egyéb külső hatás. Az idei Valentin nap alkalmával szeretnénk megmutatni, hogy a szerelem nagyon sokoldalú lehet. Szeretnénk, ha a mostani Valentin nap az elfogadásról szólna. Nézőpontunk szerint azzal sincs baj, ha nem vagy szerelmes, vagy éppen egy cipő lopta el a szíved, de az is előfordulhat, hogy Önmagadat imádod.

JELENTKEZÉS ITT LEHETSÉGES:
https://wakeupcommunitycenter.com/event/valentinnap2021/
WakeUp Community Center
+36 30 464 8193
www.wakeupcommunitycenter.com
hello@wakeupcommunitycenter.com