Végre kipróbáltam az Access Energetikai Facelift kezelését és ez történt…. amikor a bőrápolás spirituálissá válik

Végre kipróbáltam az Access Energetikai Facelift kezelését és ez történt…. amikor a bőrápolás spirituálissá válik

Ha valami jó történt 2020-ban, akkor az az, hogy kikapcsoltam az összes robotpilóta működésem és sokkal jobban ráhangolódtam az elmémre és a szellememre. Tudom, hogy nem vagyok ezzel egyedül mert mostanság megsokasodtak az Instagramon a törődj magaddal, szeresd magad és állj bele az erődbe típusú posztok.

Amikor először hallottam az Access Facelift-ről, azt gondoltam, na ezt ki kell próbálni. Mindenütt áradoznak róla, ez az az új típusú kezelés Bollywoodban ami egyszerre jó az elmének, a testnek és a léleknek no és persze nekem, aki felkapom a fejem bármire, amiben a facelift szó szerepel. Elmentem hát a Miracles Wellness Centerbe, ahol Jane Elizabeth-tel találkoztam, aki transzformációs coachinggal és energetikai gyógyítással foglalkozik. Jane elmagyarázta, hogy ez a kezelés eltávolítja az összes mentális és érzelmi blokkot, kitörli a negatív emlékeket a sejtjeinkből, újjáéleszti az arcot és helyreállítja a természetes ragyogásunk. Elképesztően hangzik, nemde?

Lerúgtam a cipőm, bebújtam egy meleg takaró alá a kezelőágyon és elkezdődött az átváltoztatás. Jane reiki szerű kézmozdulatokat tett, amit nyomáspontos masszírozástechnikával kombinált, hogy kioldja a negatív energiáimat. Talált bizonytalanságból eredő hosszantartó félelmeket és sikertől való félelmet is bennem, amiket átváltoztatott a pszichémben. Köszi Jane!

A kezelés után teljesen oda voltam, hogy mennyire frissnek tűnt a bőröm. A mellékelt előtte-utána képeket nem módosítottam, nincs rajtuk filter és ugyanolyan megvilágításban készültek. Látszik a különbség? Ööööö, hát persze! Ráadásul, úgy éreztem magam, mint akiről egy hatalmas mentális és érzelmi súly került le. Könnyedebb, sugárzóbb lettem és megszabadultam a 2020-as év csomagjától, ami lehúzott.

Az Access Energetikai Arckezelés a Miracles Wellness Center-ben (Icon Tower, Barsha Heights) 500 Dhs-be (kb 40 ezer forint) kerül.

Eredeti cikk: Lauren O’Connell, 2021. január 19.

https://www.cosmopolitanme.com/beauty/i-tried-the-access-energetic-facelift?fbclid=IwAR2C3CSbVNtZwD82bISekeg8ZjG8NwdUStsJ1s1GnVo-xvA24grT7JbNCGQ

Fordítás: Zöldhullám – Takács Györgyi