Mindenki karácsonya – újratöltve!

Mindenki karácsonya – újratöltve!

Minden évben annyi jót kapunk vendégeinktől és karácsonykor is szeretnénk veletek együtt ünnepelni. A karácsonyi nyílt napunk minden évben különleges és más, mint a többi. Azt biztosan kijelenthetjük, idén teljesen eltér majd a megszokottól, mert most személyesen nem, csak ONLINE ünnepelünk veletek együtt.
Az év ezen időszakában a meghittség, a szeretet, és a béke veszi át az uralmat. Az utolsó utáni pillanatig bíztunk benne, hogy méltóképpen zárhatjuk le ezt az évet és egy hatalmasat ünnepelhetünk majd veletek, de ami késik, nem múlik, és biztosan kerítünk rá alkalmat 2021-ben, hogy mindezt bepótoljuk.
A mi kis csapatunk azt találta ki, hogy ezt a napot már nem mondjuk vissza, és ONLINE formában jelentkezünk be itt a WakeUp Community Center Facebook oldalán! Készülünk nektek meglepetésekkel, valamint a december eleje óta tartó adventi kalendárium nevű játékunkat is lezárjuk és bejelentjük a nyerteseket!
Ha kérdésed lenne, írj nekünk emailt a hello@wakeupcommunitycenter.com címre és mi a lehető leggyorsabban megpróbálunk válaszolni neked.
Hatalmas nagy szeretettel várunk benneteket!
Részletek a facebook eseményben.