Nyílt Nap – Szellemes Halloween

Nyílt Nap – Szellemes Halloween

A WakeUp Community Centerben idén se marad el a Halloween! Mint eddig minden évben most is megrendezzük szellemes halloweeni nyílt napunkat, ahol ingyenesen próbálhatod ki a WakeUp Community Center együttműködő partnerei szolgáltatásait.

A szolgáltatások között megtalálható lesz coaching, masszázs, Access Consciousness kezelés, családállítás, Sedona elengedés-módszer, asztrológiai elemzés, táplálkozási tanácsadás és még sok más érdekesség! A szolgáltatások mellett különböző előadásokkal is várunk benneteket!

Ha szeretnél eljönni és szívesen eltöltenél velünk egy napot, vagy akár csak pár órát akkor az alábbi linkre kattintva az űrlap kitöltésével bejelentkezhetsz: https://wakeupcommunitycenter.com/event/nyilt-nap-szellemes-halloween-wakeuplifeisgood/

Kérünk téged, hogy jelentkezésed mindenképpen küld el nekünk előre, valamint ha nem tudsz részt venni az eseményen MONDD le, hogy ne várjunk téged feleslegesen.

Amennyiben bővebb információra lenne szükséged, írj egy emailt a hello@wakeupcenter.hu címre és kollégáink válaszolnak neked.