Nem vagy egyedül!

Nem vagy egyedül!

Nem kell, hogy nehéz legyen! Lehet, hogy próbálkoztál már a pozitív gondolkodásmóddal, különféle technikákkal, mindfullness-szel, de mindennek ellenére még mindig túlterheltnek, reménytelennek és érdemtelennek érzed magad. Lehet, hogy elfogadtad már magadban, hogy hát, a dolgok már csak ilyenek. Elfogadtad, hogy nem tudsz változtatni és a kis hang a fejedben (tudod, amelyik mindig olyan negatív és azt szajkózza, hogy nem vagy elég jó, vagy elég okos, vagy elég akármi), szóval, hogy az a kis hang, az örökre ott is marad. Elfogadtad, hogy mindig reménytelennek érezd magad és az életednek nincs semmi értelme.

Van más lehetőség

Ha mindez, amit itt fel van sorolva, igaz lenne…. nos még akkor is van más lehetőség. Mit szólnál ahhoz, hogy nem is veled van a baj? Mi van akkor, ha magadon semmit sem kell változtatni ahhoz, hogy megtaláld az örömöt az életben, amire annyira vágysz? Mi van akkor, ha a dolgoknak nem kell mindig nehéznek lennie? A tökéletességre való törekvés az, ami tönkretesz minket. Bárhova is nézünk azt látjuk, hogy az emberek egy válogatott képekből álló filmet vetítenek nekünk a saját életükről. Ez a végtelen igény a tökéletességre – legyen szó tökéletes munkáról, házról, testről, autóról, kézitáskáról, ruháról, partnerről vagy bármiről – ahhoz vezet, hogy az emberek szinte járvány-szerűen rosszul érzik magukat a saját életükben, mert az nem elég jó. Vagy ami még rosszabb: ők maguk nem érzik magukat elégnek.

De mi van, ha elég vagy, úgy, ahogy vagy? Hajlandó vagy elhinni magadról, hogy a puszta lényed ajándék a világnak? Küzdjünk a „nem elég” terjedése ellen! A világunk mentális egészsége krízisbe jutott, jobban, mint valaha. Sok hónap izoláció után, egy teljesen bizonytalan jövővel előttük sokan reménytelennek érzik a helyzetüket és érdemtelennek érzik magukat azokhoz a látszólag tökéletes életekhez képest, amiket maguk körül látnak. Tudtad, hogy vezető egészségügyi szakértők és maga a WHO világszervezet is felhívta már a figyelmet a globálisan, társadalmi szinten jelentkező mentális egészségromlásra, ami az idei események hatására következik be?

Globális kezdeményezés

A világunkban jelen lévő félelmek és bizonytalanságok okán a világ minden pontján rengeteg Access Bars® facilitátor és kezelő ad ingyenes Access Bars® kezeléseket szeptember és október folyamán, hogy reményt és könnyedséget teremtsen azoknak az embereknek, akiknek szüksége van rá. Vannak köztük olyanok is szép számmal, akik már megküzdöttek a saját mentális és lelki problémáikkal, a „nem elég” érzésével és éppen ezért csatlakoztak ehhez a fontos kezdeményezéshez.

Kétségbeesésből az örömbe

Nézd meg, hogyan jutott el Dr. Dain Heer a teljes önelfogadásig az Access Bars® segítségével! Kívülről nézve Dr. Dain Heer-nek tökéletes élete volt. Senki sem gondolta volna, hogy elszánta magát élete befejezésére, olyannyira, hogy már a napot is kiválasztotta. Saját bevallása szerint egyetlen egy Access Bars® kezelés változtatta meg az életét. Évekkel később annak szentelte az életét, hogy a saját történetét megossza másokkal és segítséget nyújtson az embereknek abban, hogy leküzdjék saját értéktelenség és érdemtelenség érzésüket.

Változástörténetek

Úgy gondoljuk, ideje véget vetni annak, hogy még mindig valamiféle stigma övezi azokat, akik nyíltan beszélnek az esendőségükről, a mentális problémákkal való küzdelmükről. Túlságosan gyakran halljuk azt a facilitátoroktól, hogy mennyire egyedül érezték magukat mielőtt felfedezték a változáshoz vezető eszközöket. Ezért mutatunk be Változástörténeteket, hogy megerősítsük azt az üzenetet, miszerint nem vagy egyedül, sőt, a létezésed ajándék a világ számára. Szeptember és október folyamán a világ minden részéről mutatunk be valós történeteket, hogy hogyan szabadultak meg emberek a depressziótól, a szorongástól, a poszttraumás stressztől és hasonló mentális problémáktól. Mesélnek az eszközökről, amiket használtak és amik segítségével eljutottak a kétségbeesés állapotából a reményteljességig és a teljes önelfogadásig. Ezek a személyes beszámolók az Access Consciousness® Facebook és You Tube csatornáin láthatóak. Dr. Dain Heer is elmondja saját történetét szeptember 10-én magyar idő szerint este 9-kor.

Az Access Bars® kezelés

Az Access Bars® emberek ezreinek életét változtatta meg. A gyermekek csakúgy, mint a felnőttek megtapasztalhatják az előnyeit annak, ha futtatják a bar-jaikat: a tiszta mentális állapotot, a motiváltságot, az öröm és boldogság érzését, a nyugodtságot, a jobb alvást, a depressziós és szorongásos tünetek csökkenését, a stressztűrő képesség növekedését.

Hogyan néz ki egy Access Bars® kezelés?

Az Access Bars® egy gyengéd kézrátétes kezelése az Access Consciousness®-nek, amelyet az 1990-es években fejlesztettek ki. A fej 32 pontját megérintve könnyedén és erőlködés mentesen engedsz el mindent, amely meggátol a befogadásban. Az összes negatív hang a fejedben, a destruktív gondolatok, rossz érzések és élmények – huss, mind eltűnik, mintha csak megnyomnád a törlés gombot a számítógépeden. Viszlát, ennyi volt!

Kutatás az Access Bars®-ról és a mentális problémák javulásáról

Dr. Terrie Hope (Ph.D., DNM, CFMW) a Journal of Energy Psychology-ban publikálta tanulmányát: Elmélet, Kutatás és gyógykezelés címmel 2017. novemberében. E szerint egyetlen 90 perces Access Bars® kezelés hatására jelentősen csökkent a depresszió és szorongás szintje a paciensekben. A legrosszabb esetben a 90 perces Access Bars® kezelés során pihensz egy jót mialatt ezt a gyengéd energiakezelést kapod. A legjobb esetben pedig az Access Bars® megszabadít téged az állandó negatív hangtól a fejedben és mindattól az elképzeléstől és elgondolástól, amit magadról alkottál az évek során, sőt még ennél akár sokkal több is történhet, a lehetőségek tárháza végtelen!

Rajtad a sor

Tedd fel magadnak a kérdést…. Mi van, ha a dolgok mehetnek könnyen is? Mi más lehetséges még? Hogyan lehet ez még ennél is jobb?

2020. szeptember 10-e, az Öngyilkosság Megelőzésének Világnapja az az alkalom, amikor felteheted magadnak ezeket és más kérdéseket is, és részt vehetsz egy Access Bars® kezelésen teljesen ingyen és bérmentve. Kész vagy arra, hogy benyomd az agyad újraindítás gombját?