Nyílt nap – Vénasszonyok nyara

Nyílt nap – Vénasszonyok nyara

A WakeUp Community Center és szolgáltatásban együttműködő partnerei nyílt napot szerveznek, ahol számtalan szolgáltatásunkat ingyenesen próbálhatják ki a vendégek. Hiszünk benne, hogy a tudatosságnak nem szabhat gátat semmi, mégy egy COVID-19 nevű vírus sem. Amennyiben szeretnél velünk egy csodálatos napot eltölteni a tudatosság jegyében, akkor jelentkezz be és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot a jelentkezés véglegesítéséhez.

BEJELENTKEZÉS
Helyfoglalás az alábbi űrlap kitöltésével lehetséges:
https://wakeupcommunitycenter.com/event/oromteli-kikapcsolodas-ingyenes-kezelesek-wakeuplifeisgood/
Tájékoztatunk, hogy a részvétel feltétele az űrlap beküldése, és annak visszaigazoló email megérkezése a jelentkező felé.

SZOLGÁLTATÁS A NYÍLT NAPON
WakeUp Energy Healing kezelés
Access Bars kezelés
Access Body kezelés
Access FaceLift kezelés
Access Entitáskonzultáció
Access MTVSS
Sedona elengedés módszer ülés
Access SOP kezelés
Life coaching
Business coaching
Healy kezelés
ICD terápia
Masszázs – Shiatshu
Masszázs – frissítő.

PARTNEREINK
Illek Andi Varázskamrája, BoldogTestben SzabadLélek, Burinda Veronika – vagyoklabor.hu, Zöldhullám – Takács Györgyi, Vasvári Fanni – pszichológus, coach, Molnár Adrienn – ICD terapeuta, Melinda varázserdeje, Bars-mentális jól-lét felelős. Bagdi László Bars és MTVSS testkezelő. és a lista még bővül!
Egy szolgáltatás időtartama 25-35 perc közé tehető, egy vendég több szolgáltatást is kipróbálhat a nap folyamán. Szolgáltatásban együttműködő partnereinkhez nem lehet előre egyeztetett időpontot kérni a nyílt napon.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ
Ha kérdésed lenne írj nekünk emailt a hello@wakeupcommunitycenter.com címre és mi a lehető leggyorsabban megpróbálunk válaszolni neked.
A program és szolgáltatáslista változását a szervező fenntartja. Minden jog fenntartva.